Все про лікування, проживання та дозвілля на курорті Хмільник
Натисніть та почніть спілкування

Любов до творчості живе в кожному серці, а краса врятує світ !

Любов до творчості живе в кожному серці, а краса врятує світ !

Арт-галерея в Хільнику.

Мистецтво – важлива складова духовної культури людства, форма пізнання і відображення навколишньої людини дійсності. Для митця – це художнє самовираження, а для глядача – насолода красою. Мистецтво – це і література, і музика, і взагалі найвищий рівень майстерності у відображенні та перетворенні світу за законами прекрасного. Так як ми, в основному, сприймаємо світ очима, саме найглибше торкається серця, хвилює душу і заворожує. Красива оригінальна картина – це чудовий подарунок та стильний елемент декору, який елегантно прикрашає будинок та створює атмосферу класичного шику та затишку.
Ви знаєте, кому Пабло Пікассо сказав: Якби у нас був художник такого рівня, ми б змусили світ говорити про нього? Пабло Пікассо був у захваті від робіт української художниці Катерини Білокур (1900–1961). Коли він побачив її на виставці в 1954 році, за його словами, її роботи були блискучими, і він порівняв її 
 з відомою художницею Серафіною Луї. Ми не дарма згадали про Катерину Білокур – саме цій великій художниці присвячена одна із найкращих картин Євгена Блажеєва – дивовижного художника з неповторним баченням світу, яке він передає у стилі фантастичного реалізму.
Роботи цього майстра вплетені у картину різноманітності фарб та стилів на виставці-продажі у Будинку культури у Хмільнику.

Майстри та їх витвори мистецтва.

Тут представлені роботи багатьох художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва: професіоналів, навчених у кращих школах, та самоучок, які виражають даний Богом талант – і, що дивно, дивлячись на роботи, їх відрізнити неможливо.
Відвідувачі виставки мають можливість побачити фото художника та ознайомитись з його творчою біографією – це важливо, оскільки майстер вкладає у картину душу, думки та емоції, заряджаючи її та втілюючи свій внутрішній посил. Усі бажаючі мають змогу насолодитися унікальними витворами мистецтва, культурно збагатитися та відпочити від санаторно-курортного режиму, занурившись у чарівний світ творчості. Також Ви можете підібрати оригінальний подарунок для дорогих Вам людей або просто для душі – гарний, неповторний, зігрітий руками та серцем майстра.
 Різноманітність техніки, стилів та жанрів від професійних художників, керамістів, майстрів художнього кування та різьблення по дереву – кожен відвідувач знайде щось близьке серцю. Зверніть увагу на роботи в етно-українському стилі Романа Грибельського – дивовижні картини олією та художньо розписана кераміка; а також картини Володимира Чопенка – чудові абстракції, натюрморти та незвичайні пейзажі. Кожна робота неповторна, як неповторний художник, як неповторна людина.
Картина знаходить відгук у душі, коли ми бачимо саме своє прекрасне, втілене на полотні, у свіжих фарбах та яскравих образах. Як унікальна кожна душа, така ж і різноманітність найкрасивіших та найулюбленіших творів мистецтва. Адже якщо в роботу вплетена філософія любові, добра і краси життя – вона прекрасна, а якщо ця філософія ідентична нашій – вона прекрасна нескінченно..

P.S. На жаль, виставка не працює. 

Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_672" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_669" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_673" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_674" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_676" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_678" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [caption id="attachment_668" align="alignleft" width="1170"]Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури Арт галерея "Хмільник Мистецький Районний будинок культури[/caption] [divider style="1" align="left" size="normal"]Нас Ви можете знайти в районному Будинку культури в центрі м.Хмільника, [/divider]

інші пости

Знайомтесь- Хмільник !  Історія та сучасність в одній екскурсії
Знайомтесь, Хмільник! Шановні відпочиваючі курорту Хмільник! Запрошуємо вас відвідати ознайомчу екскурсію містом! Ви...
ЕкспоТУР 2016
ВІРТУАЛЬНА ПОДОРОЖ У ФОРМАТІ 3-D На запрошення Хмільницької міської ради Команда туристично-інформаційного центру Кур...
Система безперебіного живлення
Найкраще рішення для малого бізнесу та невеликих домогосподарств!  Телефонуйте та дізнайтесь більше! 063-829-30-...
Оздоровчий відпочинок на курорті Хмільник
Оздоровчий відпочинок на курорті Хмільник – це спеціально організований час, проведене з ціллю укріпити здоров&rsq...