Все про лікування, проживання та дозвілля на курорті Хмільник
Натисніть та почніть спілкування

Знайомтесь- Хмільник ! Історія та сучасність в одній екскурсії

Знайомтесь- Хмільник !  Історія та сучасність в одній екскурсії

Знайомтесь, Хмільник! Шановні відпочиваючі курорту Хмільник!

Запрошуємо вас відвідати ознайомчу екскурсію містом! Ви зануритесь в епоху 16 ст., що темними бійницями оборонної вежі дивиться крізь віки, відчуєте дух Османської імперії,hmilnyk1 дізнаєтесь про польське панування, що відобразилось в архітектурі в стилі тосканського бароко, побачите міць та розкіш графського палацу, пройдетесь венеціанським арковим мостом, оглянете єдиний в Україні пам’ятник Матері – берегині роду людського, поринете в світ мистецтва та творчості.

 

 Програма екскурсії.

В програмі: костел 1603 року,Kostel оборонна вежа 1530 року, де розташовано історичний музей - скарбницю історичної спадщини нашого краю, де майже три тисячі експонатів основного фонду – від палеоліту й до наших днів. Тут ви побачите й останки давніх тварин льодовикового періоду, предмети знарядь праці та мисливства різних епох, експонати домашнього господарювання від трипільців й до козаків, прикраси, вишиванки, ехо соціалізму й війни, старі фото видатних людей, листи та багато іншого цікавого, столітній палац графа Ксідо разом з арковим мостом та парковим ансамблем, пам’ятники Т. Г. Шевченку та Матері – берегині, а також Арт галерея «Хмільник мистецький», де ви зможете насолодитись унікальними виробами живопису, культурно збагатитись та відпочити від санаторно-курортного режиму, занурившись в світ творчості та краси. На виставці представлено картини, написані в різних техніках та стилях, а також вироби майстрів декоративно-прикладного мистецтва: різьба по дереву, ручна ковка, ексклюзивні прикраси, картини на батіку та багато іншого.

Екскурсія професійна й дуже цікава, тільки в нас – інформація достовірна, від спеціалістів-істориків та краєзнавців. Ласкаво запрошуємо та бажаємо приємного дозвілля! 

інші пости

Любов до творчості живе в кожному серці, а краса врятує світ !
Арт-галерея в Хільнику. Мистецтво – важлива складова духовної культури людства, форма пізнання і відоб...
ЕкспоТУР 2016
ВІРТУАЛЬНА ПОДОРОЖ У ФОРМАТІ 3-D На запрошення Хмільницької міської ради Команда туристично-інформаційного центру Кур...
Система безперебіного живлення
Найкраще рішення для малого бізнесу та невеликих домогосподарств!  Телефонуйте та дізнайтесь більше! 063-829-30-...
Оздоровчий відпочинок на курорті Хмільник
Оздоровчий відпочинок на курорті Хмільник – це спеціально організований час, проведене з ціллю укріпити здоров&rsq...